Skip to main content

Spare-Lise nominert til Årets stjerneskudd

Lise Vermelid Kristoffersen fra Stabekk sparer 2/3 av lønnen. Hun skal bli økonomisk uavhengig før hun fyller 40.

Lise Vermelid Kristoffersen fra Stabekk sparer 2/3 av lønnen. Hun skal bli økonomisk uavhengig før hun fyller 40.

Foto: Knut Bjerke

Lise Vermelid Kristoffersen (31) deler sparetips på sosiale medier – og har gitt ut boken Pengesnakk. Nå er hun nominert til Årets stjerneskudd.

31-åringen fra Stabekk er nominert til prisen Årets stjerneskudd under Vixen Awards 2019. Vixen Awards er en kåring av Norges beste «influensere», det vil si bloggere og andre enkeltpersoner som inspirerer med nye ideer og påvirker holdninger og handlinger gjennom sosiale medier og andre kanaler. 

– Jeg er ikke vant til å tenke på meg selv som influenser, men det er jo det jeg er. I en retning jeg tenker er bra. Jeg vil vise at det er smart å bry seg om pengene sine, sier Kristoffersen, som har blitt landskjent for sin ambisjon om å være økonomisk uavhengig når hun fyller 40.

Stort engasjement for penger

Hun har det siste året hatt stor suksess med podkasten og bloggen «Pengesnakk», der hun gir økonomiske råd og tips for bedre sparing. I januar i år ga 31-åringen også ut en bok med samme tittel, som allerede er trykket i andre opplag.

– Det er fem år siden jeg skrev det første innlegget på bloggen min, men halvannet år siden det begynte å ta av, sier hun.

Ifølge Kristoffersen har det blitt merkbart flere de siste årene som vil snakke mer om penger.

– Jeg har et diskusjonsforum på Facebook som heter Pengesnakkerne. Det er massevis av folk som er engasjert. Nå er vi over 10.000 personer der inne som diskuterer alt fra matbudsjett og aksjer, sier hun.

De øvrige nominerte til prisen Årets stjerneskudd er Kokkejævel (Asbjørn Sandøy) Emilienutrition (Emilie Nereng) og Hanne-Lenes vegetar.

Kjøper ikke nytt festantrekk

– Juryen har hatt gode prosesser med en kombinasjon av både objektive verktøy og kvalitetsmessige vurderinger. Vi mener vi har funnet frem til en miks av erfarne influensere som imponerende nok holder et høyt nivå år etter år etter år, i tillegg til nye, spennende personer som har klart å skape godt, engasjerende innhold, i tillegg til å introdusere oss for nye måter å gjøre ting på, sier juryleder Astrid Valen-Utvik i en pressemelding.

Prisutdelingen er på Gamle Logen i Oslo 31. januar, og pleier være en tilstelning med mye glitter og glamour

Lise Vermelid Kristoffersen har likevel ingen planer om å kjøpe nytt antrekk i den forbindelse.

– Nei det skal jeg ikke. Jeg har noen kjoler jeg har brukt i selskaper før. Hvis ingen av dem egner seg får jeg sikkert låne noe av en venninne, sier hun.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.