Skip to main content

Her er sakene i lokalpolitikken denne uken

Planer om ny boligbygging ved Godthaab Helse og Rehabilitering i Gamle Ringeriksvei mellom Øverland og Bærums Verk kommer opp i planutvalget i Bærum.

Planer om ny boligbygging ved Godthaab Helse og Rehabilitering i Gamle Ringeriksvei mellom Øverland og Bærums Verk kommer opp i planutvalget i Bærum.

Utbyggingssaker fra Slemmestad i Asker og Bekkestua og Godthaab i Bærum er blant det som står på sakskartet når lokalpolitikken starter opp igjen denne uken.

Her er møtene og noen av sakene:

Asker:

Formannskapet tirsdag: Kommunedirektørens lederavtale 2022, oppfølging av temaplan for næring, kostnader for infrastruktur ved utbygging i Slemmestad, endring av veinavn for Moserudveien.

Det er dessuten berammet møter i Tofte lokalsamfunnsutvalg (onsdag) samt eldrerådet, ungdomsrådet, råd for personer med funksjonsnedsettelser og Slemmestad lokalsamfunnsutvalg (alle torsdag).

Bærum:

Råd for personer med funksjonsnedsettelse mandag: Skolebehovsanalyse 2021-2040, evaluering av sommerskolen 2021, svømmetilbud for mennesker med store funksjonsnedsettelser.

Formannskapet onsdag: Orientering om høring om mulig oppløsning av Viken, kvalitetsplan for svømmeopplæring i Bærumsskolen, internasjonalisering i Bærum kommune.

Planutvalget torsdag: Bygging av cirka 140 boliger ved Godthaab mellom Øverland og Bærums Verk, bygging av cirka 38 leiligheter samt forretninger i Gamle Ringeriksvei 30 på Bekkestua og nabotomt. 

Dessuten byggesaker fra Borgveien på Blommenholm, Gjettumkollen på Gjettum, Bankveien på Hosle, Hans Øverlands vei på Høvik, Grorudenga og Hestekleiva i Lommedalen og Bruksveien på Snarøya.

Det er også møter i eldrerådet og klageutvalget (begge tirsdag) og ungdomsrådet (onsdag).

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.