Skip to main content

Fylkesrådsleder Brenna tilbake på jobb

Oskar, født 18. juli 2019, var med da Tonje Brenna møtte Budstikka i Sandvika i august foran høstens valg.

FOTO: EVA GROVEN

Fylkesrådsleder Tonje Brenna (Ap) er tilbake på jobb etter tre måneders foreldrepermisjon.

Det innebærer at hun blir leder av sentral kriseledelse som jobber med koronasituasjonen i Viken fylkeskommune, melder fylket.

Brenna (32) har to sønner, Oskar som ble født knappe to måneder før fjorårets valg, og storebroren Emil.

Flere rollebytter i Viken-ledelsen

Halvard Ingebrigtsen (Ap) har fungert som fylkesrådsleder i Brennas fravær. Han går nå tilbake til jobben som fylkesråd for finans og administrasjon. Edvin Søvik (Ap) har fungert i denne rollen de siste tre månedene. Han blir nå vikar for fylkesrådets stabssjef Anne Sandum (Ap), som vikarierer som stortingsrepresentant for Buskerud.

– Vi har viktige og krevende arbeidsdager i tiden foran oss. Verden ser veldig annerledes ut nå, enn da jeg gikk ut i foreldrepermisjon. Det gjør det krevende, men også spesielt meningsfylt å komme tilbake på jobb. Som alle andre har jeg også savnet gode kollegaer. Jeg får ikke truffet dem fysisk på en stund, men det blir hyggelig å se dem på Teams i hver sin lille digitale rute, sier Brenna i en melding fra Viken.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.