Skip to main content

Får rapport om skoler og barnehager

Politikerne i Bærum får denne uken på bordet rapporter om kommunens barnehager, skoler og barnevern.

Politikerne i Bærum får denne uken på bordet rapporter om kommunens barnehager, skoler og barnevern.

Foto: Joakim S. Enger

Hvordan står det egentlig til med barnehager, skole og barnevern i Bærum kommune?

Det er tema i Bærum kommunestyre onsdag. Politikerne får på bordet både «Tilstandsrapport barnehage og skole 2020» og «Tilstandsrapport 2020 for barnevernstjenesten i Bærum», på henholdsvis 72 og 30 sider.

Kommunestyret skal også behandle et forslag fra Dina Knudsen (SV) om at Bærum kommune ikke skal kjøpe varer eller tjenester som er produsert i/på okkuperte områder i strid med folkeretten. Knudsen nevner konkret Palestina og Vest-Sahara. 

Andre saker er pårørendestrategi med handlingsplan 2021–2025 og reviderte regler for økonomiforvaltningen i kommunen. 

Ukens eneste andre politiske møte i Bærum er i kontrollutvalget (mandag).

Endring av skolegrenser

I Asker er det møte i heltidsutvalget og politisk forhandlingsutvalg (begge mandag), utvalg for oppvekst og utvalg for velferd (begge tirsdag), utvalg for plan og byggesak (onsdag) og utvalg for samfunnstjenester (torsdag). 

Oppvekstutvalget skal blant annet behandle forslag til bygging av nye skoler og barnehager og endring av opptaksgrenser en rekke steder i kommunen.

I Viken fylke er det møte i komité for næring og komité for utdanning (begge mandag), komité for plan, komité for kultur og yrkesopplæringsnemnda (alle tirsdag), komité for samferdsel (onsdag) og fylkesrådet (torsdag).

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.