Skip to main content

Disse tre topper SV-listen

Topp tre: Martin Berthelsen (69), Janne Grøttumsbråten (50) og Bernt-Leon Hellesø topper SV-listen. FOTO: DAG HENNING SÆTHER

Janne Grøttumsbråten (50) fra Heggedal er innstilt som nummer to på Asker SVs valgliste til neste års kommunevalg.

En enstemmig nominasjonskomité i nye Asker SV har toppet sin liste med Martin Berthelsen (69) fra Sætre. Han har lang erfaring som kommunestyrerepresentant i Hurum siden 1991, og jobber som rådgiver i ungdomsskolen.

Grøttumsbråten på andre plass er leder i Asker SV, vara til kommunestyret, og har særlig engasjert seg i alt som har med psykisk helse å gjøre. Hun har de siste tre årene også vært medlem i brukerrådet for psykisk helse og rus i Asker kommune.

Tredjemann på listen er Bernt-Leon Hellesø (51) fra Røyken, mens Anne Høie Guettler (17) fra Asker er partiets ungdomskandidat på den fjerde og siste kumulerte plassen. Hun er leder i Asker SU.

Joel Ene, som i dag representerer Asker SV i kommunestyret, er ikke blant de ti øverste på listen fra nominasjonskomiteen.

– Jeg har vært heldig og privilegert og har representert mitt parti i to perioder i kommunestyret. Jeg mener selv at det nå er riktig å slippe andre krefter til, sier Ene.

Nominasjonsmøtet er 15. november.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.