Skip to main content

Asker MDG har fått ny leder

Sandra Baldvinsson Sotkajærvi er ny leder i Asker MDG.

FOTO: PRIVAT

Asker MDGs nye leder Sandra Baldvinsson Sotkajærvi (31) vil satse på saker som er nærmere folks hverdag enn CO2-kvoter. 

På årsmøtet i Asker MDG ble Sandra Baldvinsson Sotkajærvi valgt til ny leder etter Even Gulowsen. 

I en pressemelding sier den nye lederen blant annet: «Jorda er livsgrunnlaget vårt, så det er naturlig at Asker MDG vil ha klima og miljø som rammen for all vår politikk. Jeg tror likevel det vil bli avgjørende å vise folk i praksis at vi er sterke på politiske områder som er nærmere folk i deres hverdag enn CO2-kvoter og klimastatistikk, som for eksempel trygge skoleveier, ren luft, arbeidsplasser og levende distrikter.»

Jobber med miljø

Baldvinsson Sotkajærvi jobber som prosjektleder i miljøorganisasjonen Framtiden i våre hender. Hun er også voksenkontakt for Miljøagentenes lokallag i Spikkestad og sitter i Pans styre. Sistnevnte er diskusjonsarenaen til Harvest Magazine.

De andre styremedlemmene i Asker MDG er: Arne Høeg, Linda Marthinsen, Mark Brown, Bent Alkan, Arne Adolfsen, Nora Kaur, og Monika Sandvik. Varamedlemmer er: Kjetil Andre Skålvik Pettersen, Alvhild Myhre Winje, Dan Uneken, Rina Ihlen og Rune Arnestad.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.