Skip to main content

Yaw Amankwah om livet som Jan Aukland, manglende stemmerett og hvorfor Stabæk må ansette mental trener

Yaw Amankwah gjester podkasten «En Skaal paa Blaa». Hør hele episoden her!

Denne uken gjester Yaw Amankwah Budstikkas podkast «En Skaal paa Blaa», hvor han blant annet forteller om de ulike variantene folk har uttalt navnet hans.

– Jeg får mange forskjellige varianter, og skulle jeg rettet på alle gangene det blir sagt feil hadde jeg ikke tid til annet, sier Amankwah, som blant annet har opplevd å bli kalt Jan Aukland og Yaw Amanda-show.

Trykk play for å høre episoden her: 


Tårene i Danmark

Midtstopperen forteller videre om tårene som falt i Danmark, hvorfor han ikke stemte ved årets valg, hvorfor Stabæk ikke er et bunnlag – og hvorfor barn ikke burde sluses inn i fotballen. 

Podkast

I podkasten «En Skaal på Blaa» skal Budstikka-journalist Tor Bjørnar Holmlund og Stabæk-mannen Richard Jansen prate om fotballklubben som har preget – og preger – store deler av deres liv.

Podkasten spilles inn på supporterpuben Onkel Blaa.

Stabæk-podkasten «En Skaal paa Blaa» kan du høre på Budstikka.no, og du kan abonnere på den både på Soundcloud og iTunes.

Yaw Amankwah gjester «En Skaal paa Blaa».
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.