Skip to main content

Podkasten Møterom Kjørbo: Pushwagner, Stabekk og Askers kommunevåpen

PODKAST: Jan Christian Mollestad (midten) er gjest hos Dag Otter Johansen og Kaja Mejlbo.

Jan Christian Mollestad er gjest i ukens utgave av podkasten Møterom Kjørbo, hvor han minnes sin gode venn Pushwagner og snakker om planene for Stabekk.

Tirsdag denne uken døde kunstneren Pushwagner. Jan Christian Mollestad fikk beskjeden samtidig med at han var i formannskapet i Bærum, for å følge politikernes behandling av planene for Stabekk.

Favorittbilde

Mollestad minnes i Budstikkas podkast hvordan Pushwagner til den første utgaven av festivalen «Et årsverk» omdirigerte en lastebil med bilder til Stabekk, slik at de kunne stilles ut. Og han forteller den høyst personlige historien om hva som er hans favorittbilde av kunstneren.

Ikke før hadde Mollestad fått dødsbudskapet, så vedtok også Høyre og Arbeiderpartiet planer for Stabekk, som blant annet innebærer riving av bokhandelen og Stabekk kro. Som leder i Nedre Stabekk vel er dette bygninger Mollestad vil bevare.

Avslutningsvis tar Kjetil Olsen Vethe, Kaja Mejlbo og Dag Otter Johansen debatten om de tre kandidatene som nå gjenstår som Askers nye kommunevåpen.

Følg Møterom Kjørbo

Podkasten Møterom Kjørbo kan du høre på Budstikka.no, og du kan abonnere på den både på Soundcloud og iTunes.


Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.