Skip to main content

Hør vår nye Stabæk-podkast her!

SNAKKER OM STABÆK: Richard Jansen (t.v.) og Tor Bjørnar Holmlund skal snakke om Stabæk i podkasten «En Skaal på Blaa».
SNAKKER OM STABÆK: Richard Jansen (t.v.) og Tor Bjørnar Holmlund skal snakke om Stabæk i podkasten «En Skaal på Blaa».

Her får du første episode av vår podkast «En Skaal på Blaa».

  • Hør episoden i avspilleren øverst i saken

I podkasten «En Skaal på Blaa» skal Budstikka-journalist Tor Bjørnar Holmlund og Stabæk-mannen Richard Jansen prate om fotballklubben som har preget - og preger - store deler av deres liv.

Tor Bjørnar Holmlund har dekket Stabæk i mange år, og gleder seg til å diskutere klubben i et nytt format. Podkasten spilles inn på supporterpuben Onkel Blaa.

– Dette tror jeg blir veldig spennende, og artig. Målet vårt er å skape engasjement og gi publikum en dose kunnskap om det laget i Asker og Bærum som det er desidert størst interesse rundt. Vi har valgt Onkel Blaa som innspillingssted, fordi det har vært, og er, en sentral plass i klubbens historie, sier Holmlund.

Med seg har han Richard Jansen, sportslig leder for Stabæk Kvinner, og tidligere supporterleder.

– Richard Jansen er en person som kjenner Stabæk meget godt, bedre enn de aller fleste - på mange nivåer og fra flere sider. Jeg håper de som er glad i Stabæk, eller bare interessert i fotball, finner denne podkasten verdt å lytte til, sier Holmlund. 

I den første episoden diskuterer de to viktigheten av supporterkultur i en klubb, de første supportermøtene på Billy's pub på Stabekk og hvilke supportere er det som ikke får lov til å komme til Onkel Blaa?

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.