Skip to main content

Da Martin Andresen ble solgt på nattklubb

SNAKKER OM STABÆK: Richard Jansen (t.v.) og Tor Bjørnar Holmlund skal snakke om Stabæk i podkasten «En Skaal på Blaa».

Hvilken spiller er Stabæks største klubblegende? I episode tre av podkasten «En Skaal på Blaa» er den største legenden av dem alle med på diskusjonen.

  • Hør episoden i avspilleren øverst i saken

I podkasten «En Skaal på Blaa» skal Budstikka-journalist Tor Bjørnar Holmlund og Stabæk-mannen Richard Jansen prate om fotballklubben som preger store deler av deres liv.

Denne uken har vi besøk av spilleren som har skrevet seg inn i historiebøkene i klubben. Da Morten Morisbak Skjønsberg ga seg etter 2017-sesongen, ble han stående med 384 kamper for Stabæk. Ingen over, ingen ved siden. Han er den største legenden i klubben.

Hør alle våre podkast-episoder her

Eller hva synes han selv? Det kan du høre i podkasten.

Vi hører historien om da Martin Andresen ble solgt til Wimbledon etter UEFA cup-kampen mot Deportivo de la Coruna  i Spania. Hvor var den tidligere Stabæk-kapteinen da?

Eller har du hørt om hva «Chippen» Wilhelmsson ga i gave til sine lagkamerater da han forlot Stabæk til fordel for belgiske Anderlecht?

Richard Jansen er heller ikke i tvil om hvilken spiller som er Stabæks viktigste signering gjennom tidene.

 

 

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.