Skip to main content

Christian Holter: – Måtte være en gris for å overleve

Den tidligere Stabæk-helten Christian Holter (46) gjester Budstikkas podkast «En Skaal paa Blaa».

I episoden, som du kan høre i sin helhet via iTunes eller på budstikka.no/podkast, forteller Holter blant annet om hvordan oppveksten i Asker formet han som en spiller med temperament.

  • Hør alle episodene av «En Skaal paa Blaa» her

33 gule og 2 røde kort ble det over 222 kamper for Stabæk.

– Jeg kan ikke prate meg bort fra at jeg hadde et temperament som var en del av karakteren min, sier Holter, og fortsetter:

– Jeg kom opp som 16-åring for Asker i 1988, i en tøff kultur. Det tok halvannet år før jeg aksepterte at jeg som yngst var ekstra utsatt, og jeg ble derfor en gris selv for å overleve, sier Holter som la opp etter 2005-sesongen.

– Min tid i Stabæk setter jeg mer og mer pris på etter hvert som årene går, sier Holter.

 

UTVIST: Det ble 2 røde og 33 gule kort på over 222 kamper for Stabæk. FOTO: ARKIV

Flere historier

Foruten den tidligere backens kortsamling, diskuterer deltagerne Richard Jansens Twitter-raseri mot Lillestrøms Jörgen Lennartsson, eliteseriedebuten der gjerdene raste sammen rundt tilskuerne, lønnsnivået i Stabæk da og nå – og selvfølgelig «den scoringen» fra 60 meter på Nadderud stadion som knuste landslagsdrømmene til Tromsø-målvakt Knut Borch.

Stabæk-podkasten En Skaal paa Blaa kan du høre på Budstikka.no, og du kan abonnere på den både på Soundcloud og iTunes.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.