– Det uverdig for oss i Bærum at vi skal invitere gjester fra hele landet til den arenaen, sier sportsleder i Budstikka, André Strømnes.

I denne episoden av nyhetspodkasten Forstått? (NB! Episoden ble publisert 30.3. Red.anm.) kommenterer han hvordan det gamle Nadderud stadion påvirker klubben. Han forteller også hvorfor det var bra for Stabæk at Lars Bohinen tok over som trener og hva som skjer med økonomien etter at klubben rykket opp.

– De er langt, langt bak de beste, sier Strømnes.

Vinnerskalle med ambisjoner

Etter at Lars Bohinen tok over Stabæk i august i fjor, har de ikke tapt en eneste kamp på norsk jord. I podkasten får vi høre at treneren karakteriserer seg som en vinnerskalle.

– Jeg er nesten sykelig opptatt av å vinne. Og jeg er nødt til å ha spillere rundt meg med den samme sulten, sier Bohinen.

Fullt på Nadderud stadion

Sportsjournalist i Budstikka, Tor Bjørnar Holmlund har fulgt laget tett i mange år.

– Det å kunne vinne noe er veldig viktig for Stabæk. De har ikke vunnet noe siden 2008, da de vant serien med Jan Jönsson som trener.

Holmlund mener Stabæk-fansen må ta grep for at ikke Brann-supporterne skal ta over hovedtribunen under cup-semifinalen mot Brann 26.april.

– Det kan de faktisk gjøre hvis ikke bærumsfolket kjenner sin besøkelsestid og kjøper billetter, sier Holmlund.

Forklarer og analyserer

Hør episoden for å forstå hvorfor denne sesongen er så viktig for Stabæk, hvordan Lars Bohinen er som sjef og hvordan standarden på Nadderud og dårlig økonomi påvirker.

Du får også høre spådommer for sesongen fra Tor Bjørnar Holmlund, André Strømnes og Lars Bohinen.

Bli litt klokere på topplaget fra Bærum i denne ukens podkast Forstått? Episoden er laget av Ingvild K. Vederhus og politisk redaktør Dag Otter Johansen. Podkasten hører du i denne artikkelen eller på Spotify og Apple Podcasts.

Forstått?

Forstått?

Budstikkas nyhetspodkast: Hva skjer på E18?

00:00
/
00:00

Forstått?

Forstått?

Budstikkas nyhetspodkast: Kampen om Askerparken

00:00
/
00:00

Forstått?

Forstått?

Budstikkas nyhetspodkast: Kvinnen som ble glemt

00:00
/
00:00