Per Oscar Nettli, født 27. september 1932, gikk ut av tiden 22. februar 2023 etter et kort opphold på Bærum sykehus. Han hadde nylig passert 90 år i relativt god form og familien hadde en flott familiemarkering for ham på Frognerseteren Oslo.

Per Oscar var en ekte livsnyter og forsøkte å få mest mulig ut av de ting han var med på. Han var en ekte Asker-gutt, som bosatte seg i Mjøndalen der han hadde sin første jobb etter at han utdannet seg i kjemi i München.

Han ble etter hvert kjent for sitt gode arbeid, og fikk etter hvert en rekke oppdrag, i Viken og resten av landet.

Etter at han fikk litt problemer med å gå lengre strekninger gikk han over til å bruke sin varebil som han kalte Blåmann på sine daglige utflukter til Asker sentrum fra Bondistranda hvor han bodde og trivdes. Hjemme var det, ifølge Per Oscar, hans kjære katt som bestemte hva som skulle skje. Hver fredag, senest kl. 15.30, måtte han være hjemme med nyinnkjøpt fersk kattemat.

Per Oscar var et kjent ansikt i Asker sentrum og hadde mange venner. Han var alltid i godt humør. Han var kjent for sine humoristiske svar som alltid hadde en snev av selvironi.

Per Oscar vil bli savnet av sin store venneflokk som han satte stor pris på å være en del av.

Vi har mistet en av våre beste venner som vi kun har gode minner etter. Våre tanker går til næreste familie.

Vi lyser fred over Per Oscar Nettlis minne.

På vegne av vennene i Asker

Leif Agnar Ellevset