Skip to main content

Klar – ferdig – gå for 1. klasse

78 førsteklassinger ble ønsket velkommen til Bekkestua barneskole av kunnskapsminister Jan Tore Sanner (H) i går.

FOTO: TRINE JØDAL

Førsteklassingene fikk følge av selveste kunnskapsministeren da de tok sine første skritt inn i splitter nye Bekkestua barneskole mandag.

Den røde løperen var rullet ut, flagget heist til topps. Fjerdeklassingene sang velkomstsang, og på små førsteklasserygger ruvet nye, store ransler. 

Skolegården var full av forventning da Bærums nyeste skole åpnet dørene for sine aller første kull i går.

Én etter én ble 78 førsteklassinger høytidelig ropt opp og ønsket velkommen til ti års skolegang. Ikke bare av rektor Hans Christian Ruud. Også kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H) feiret dagen sammen med helt ferske Bekkestua-elever, foresatte og lærere.

Rektor Hans Christian Ruud (t.v.) og kunnskapsminister Jan Tore Sanner (H) ledet de helt ferske Bekkestua-elevene inn i det nye skolebygget.

FOTO: TRINE JØDAL

– Jeg husker godt min første skoledag. Jeg syntes det var skummelt, jeg kjente bare gutten i nabohuset. Men etter hvert ble jeg kjent med flere, og det gikk veldig bra, fortalte Sanner, som startet skolekarrieren på Hosle skole i Bærum.

– Jeg husker godt min første skoledag. Jeg syntes det var skummelt, fortalte kunnskapsminister Jan Tore Sanner til Hermine og de andre medelevene i 1b.

FOTO: TRINE JØDAL

Fikk i lekse å si hei

Skolestatsråden fra Høvik ga Bekkestua-elevene lekse allerede den første dagen.

– Jeg ønsker at dere skal si hei til en dere ikke kjenner fra før. Det aller viktigste er at dere er greie mot hverandre, og at dere har det bra, sa Sanner, som ikke la skjul på at første skoledag er en stor dag også for en statsråd.

Fjerdeklassingene sang velkomstsang for førsteklassingene foran Bekkestua barneskole i går. 

FOTO: TRINE JØDAL

Bekkestua barneskole har plass til rundt 800 elever. Det gjør den til en av de største barneskolene i landet, og den aller største i Bærum og Asker. 

2.400 førsteklassinger i Asker og Bærum hadde i går sin aller første skoledag.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.