Skip to main content

Disse elevene er hedret for lunsjen de serverer på skolen

Servering av pizza, burrito og wraps ved Hosletoppen skole sikret elever fra Haug-gruppen årets skolemiljøpris, i regi Civitan Club Bærum. På bildet Abiha Akhtar (t.v.), spesialpedagog Lisbet D. Roe, Silje Holan Greve, Ingrid Nikoline Ryste, Nicoline Enoksen Skaarnes, Simon Sandblom, Herman Falk Larsen og spesialpedagog Synne Kåsen.

FOTO: TRUDE BLÅSMO

Tiendeklassingene som lager lunsj til medelevene ved Hosletoppen skole på fredager, får nå servert belønning for innsatsen.

I skarp konkurranse med de andre ungdomsskolene i Bærum, stakk 10. trinn i Haug-gruppen på Hosletoppen skole av med årets skolemiljøpris, som deles ut av Civitan Club Bærum. 

Seks elever fikk prisen for å ha servert lunsj – vekselvis kyllingwrap, porsjonspizza, kjøttfri burrito og smoothie – til alle Hosletoppen-klassene i høst. Heder, ære og 20.000 kroner ble delt ut til de rause elevene i Bærum rådhus denne uken.

Fredagslunsjen står på timeplanen som arbeidstrening og livsmestring for elevene, som veksler mellom å være i gruppe for elever med spesielle behov og i vanlig klasse med Hosletoppen-elever.

– Det betyr veldig mye for oss å få en pris for å skape engasjement og bidra til fellesskapet, sier spesialpedagog Lisbet Dønnum Roe i Haug-gruppen.

«Prisen skal stimulere til tiltak i ungdomsskolene i Bærum som skal skape et best mulig miljø for trivsel og læring i skoledagen», heter det i kriteriene for prisen. Juryen, som består av Civitan Club Bærum og Ungdomsrådet, begrunner tildelingen med at vinnerprosjektet viser at alle, uansett funksjonsnivå og forutsetninger, kan bidra positivt i skolemiljøet.

Til Hosletoppen-elever som har fått smaken på opplegget, kan Haug-gruppen forsikre at de fortsetter å servere lunsj frem mot sommeren.

Terje Voll fra Civitan Club Bærum står til venstre sammen jurymedlemmene Even Hodne Valaker og Tiril Hagen Andersen fra Ungdomsrådet i Bærum. Til høyre står spesialpedagog Synne Kåsen, Herman Falk Larsen, Simon Sandblom, Nicoline Enoksen Skaarnes, Ingrid Nikoline Ryste, Silje Holan Greve, spesialpedagog Lisbet D. Roe og Abiha Akhtar fra Haug-gruppen ved Hosletoppen skole.

FOTO: TRUDE BLÅSMO
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.