Folk som har besøkt det nye senteret på Fornebu S har kunnet observere at en rekke lokaler har stått tomme. Den situasjonen er nå iferd med og endres, ifølge senterleder Elisabeth Selvik Hjelle.

Før 1. desember 2014 var det 74 butikker i senteret. I desember åpnet Narvesen, interiørbutikken Nicoline Home og motebutikken Oasis. Rett ved siden av er det fortsatt gråpapir, men her er det meningen at motebutiken Coast skal åpne.

I forhandlinger med restaurant-kjede

Lokaler har stått ledige i påvente av det riktige restaurantkonseptet. Her står det godt synlig ved siden av den store Meny-butikken at restauranter skal komme. Og nå ser det ut til at det snart skjer.

– Vi er nå i kontraktsforhandlinger med en spennende restaurantkjede som skal fylle opp de fire restaurantlokalene med fire ulike konsepter, opplyser senterleder Elisabeth Selvik Hjelle.

Fra før har senteret åtte serveringssteder og restauranter. Et treningssenter er også planlagt. Men her er ingen kontrakt skrevet foreløpig.

– Men vi er i prosess, opplyser Selvik Hjelle.

Som Budstikka tidligere har omtalt kommer DNB også som bank. Videre kommer legesenter, tannlege og andre helsetjenester.