Stor interesse for Snarøya-eiendom til 21 mill.

PANORAMAUTSIKT: Eiendommen på Snarøya ligger fint til, hevet over vannoverflaten og med flott utsikt. Beliggenheten er det derfor mange som ønsker seg. FOTO: PRIVATMEGLEREN THØGERSEN & PARTNERE

PANORAMAUTSIKT: Eiendommen på Snarøya ligger fint til, hevet over vannoverflaten og med flott utsikt. Beliggenheten er det derfor mange som ønsker seg. FOTO: PRIVATMEGLEREN THØGERSEN & PARTNERE

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Allerede før eiendommen på Snarøya ble lagt ut for salg, tikket det inn et bud på 20 millioner. De fleste interessentene vil imidlertid rive huset.

DEL

Les alt innhold på Budstikka.no – 99 kr for to måneder.

For tiden ligger det ni luksuseiendommer ute for salg i Asker og Bærum med en prislapp på over 20 millioner. Rimeligst er boligen i Bergheimveien på Snarøya til «bare» 21 millioner.

Se listen over de dyreste eiendommene i Asker og Bærum nederst i artikkelen.

– Interessen har vært over all forventning. Det var stor interesse via jungeltelegrafen allerede før vi la ut eiendommen, og vi mottok også bud før vi startet markedsføringen, sier eiendomsmeglerfullmektig Fredrik Morris Michaelsen i Privatmegleren Thøgersen og Partnere.

Eiendommen i Bergheimveien har ifølge annonsen en «usjenert og meget attraktivt beliggende i enden av blindvei med panoramautsikt til Oslofjorden». Verditaksten er satt til 19 millioner, mens prisantydningen er 21 millioner.

– Taksten kan være satt litt forsiktig med tanke på akkurat dette markedet. Det finnes ikke mange av de tomtene der. Det er et svært sjeldent objekt, eller som vi bruker å si, en sjelden anledning.

LES OGSÅ: Megler: - Trolig den dyreste boligen som er solgt på postnummer 1356

Vil rive huset

Huset på eiendommen ble oppført i 1979, og fremstår ifølge megler som umoderne og kjedelig arkitektonisk, med nøktern standard. Det er imidlertid ikke huset som nå lokker flere til å bla opp en betydelig sum.

– Hovedinteressen er på tomten. Det er mange som har store planer for huset, og ser på muligheten for å få drømmeeiendommen på drømmetomten, sier Michaelsen, som ikke legger skjul på at de fleste kun ønsker seg tomten.

– Tilbakemeldingene vi har fått tyder på at man ser for seg en rivingsprosess, for så å føre opp noe fra bunnen av. Vi vet imidlertid ikke. Kanskje noen vil velge å oppgradere den eksisterende bygningen.

Optimistisk megler

Eiendommen ble lagt ut for salg forrige torsdag, og har allerede hatt rundt 6.000 visninger på finn.no.

– Mange som sitter med svære eiendommer har gått ut i media og klaget over dårlig respons i forbindelse med salget. Jeg kjenner meg ikke helt igjen, sier Michaelsen, som tror at et salg er nært forestående.

– Nå er jeg meget optimistisk. Dette er en eiendomstype som man normalt sett bruker litt tid på å få omsatt. Denne eiendommen virker imidlertid å være unntaket som bekrefter regelen.

EIENDOMSBASEN: Se hva boliger i Asker og Bærum selges for

Norges dyreste

Det arkitekttegnet teglsteinshus i Fürstveien på Snarøya, med en prislapp på 62 millioner, er for tiden Norges dyreste salgsobjekt. Eiendommen ble lagt ut for salg i juni.

– Vi opplever interesse på eiendommen, men det er ikke en treroms på Majorstua vi selger, så det tar tid, sier partner og seniormegler Terje Tinholt i Nordvik og partners.

Meglerfirmaet er hyret inn i forbindelse med salget av de tre dyreste eiendommene i Bærum. Og selv om dette er et marked hvor det normalt tar tid å få solgt, er Tinholt optimistisk.

– Finansmarkedet styrker seg, og vi opplever en økende interesse for boliger i den øvre prisklasse, men foreløpig har vi ikke mottatt noen bud, avslutter han.

LES OGSÅ: Herskapelig teglsteinsvilla til 62 mill

 42 millioner 

I Asker er det eiendommen i Taglundveien på Nesøya som er dyrest. Den har en prislapp på 42 millioner, og er med det Norges net dyreste. Den ble lagt ut for salg for et par dager siden.

– Vi har jobbet med oppdraget siden juni. Vi har jobbet i det stille og har fire interessenter, men foreløpig har det ikke kommet noen bud, sier megler og partner, Knut Rickoff Christensen i Eie Eiendomsmegling Fagerborg.

LES OGSÅ: 4 mill. i avslag for øyperle

Her er eiendommene til over 20 millioner:

  Pris Vei Sted Kommune
1. 62.000.000 Fürstveien Snarøya Bærum
2. 42.000.000 Taglundveien Nesøya Asker
3. 38.000.000 Hundsundveien Snarøya Bærum
4. 36.000.000 Øverbergveien Nesøya Asker
5. 32.000.000 Otto Blehrs vei Nesøya Asker
6. 25.000.000 Øverbergveien Nesøya Asker
7. 24.750.000 Landøystranda Nesbru Asker
8. 21.900.000 Dicks vei Lysaker Bærum
9. 21.000.000 Bergheimveien Snarøya Bærum

Artikkeltags