– Vi er veldig opptatt av kommunikasjonsutfordringene her ute, og jeg er overrasket over at man ikke har klart å få en bane på plass ennå. Jeg håper saken blir løst og at vi får et raskt vedtak, sier Alf K. Astrup til Budstikka.

LES OGSÅ:


Høvik-mannen er nytilsatt administrerende direktør i Technopolis IT Fornebu, som har overtatt og eier 70 prosent av Terminalbygget, Portalbygget, Profilbygget og parkeringshuset på Fornebu. De resterende 30 prosentene eies av Koksa Eiendom (se fakta).

Technopolis-sjefen trenger gode kommunikasjoner for å opprettholde Fornebus attraktivitet som arbeidsplass for de over 2.000 personene som jobber i selskapets lokaler i dag – og nye som skal komme.

Technopolis IT Fornebu har en opsjon på å kjøpe en tomt av Koksa Eiendom for oppføring av 15.000-25.000 kvm næringseiendom på Koksa, når reguleringen der er endelig avklart.

– Vi er innstilt på å bygge mer og drifte flere kvadratmeter på Fornebu, og også andre steder hvis muligheten dukker opp, sier Astrup.

Hopper etter Kalland

36-åringen overtok som Technopolis-sjef i Norge 1. juli. Han kom fra stillingen som salgs- og markedssjef samme sted og etterfølger Kjell Kalland, som fortsetter som sjef i Koksa Eiendom, som jobber med videreutviklingen av Fornebu-området.

Astrup har faglig bakgrunn i økonomi og salg, med inngående erfaring fra løsningssalg og servicebransjen. Han har tidligere jobbet som country manager i Regus Norge.

– Jeg ser frem til å utvikle Technopolis IT Fornebu videre. Vi skal nå implementere et unikt servicekonsept i kontorutleiebransjen for å gi leietagerne våre en mer effektiv hverdag, sier han.