Elixia: – Vi ville ikke klart å tjene penger i de lokalene

IKKE INTERESSERT: Elixia overtok for en tid tilbake lokalene der Five55 i sin tid holdt til på Billingstad. Five 55 gikk konkurs. Å overta lokalene der Tempo Gym holdt til på Fornebu er imidlertid uinteressant for treningsgiganten, sier toppsjef Ståle Angel (t.v). Her fra Five55. Videre mot høyre Cecilie Bjørnstad fra Vollen og Tore Gløer Wiker ved Elixia Billingstad. 
ARKIVFOTO: KARL BRAANAAS

IKKE INTERESSERT: Elixia overtok for en tid tilbake lokalene der Five55 i sin tid holdt til på Billingstad. Five 55 gikk konkurs. Å overta lokalene der Tempo Gym holdt til på Fornebu er imidlertid uinteressant for treningsgiganten, sier toppsjef Ståle Angel (t.v). Her fra Five55. Videre mot høyre Cecilie Bjørnstad fra Vollen og Tore Gløer Wiker ved Elixia Billingstad. ARKIVFOTO: KARL BRAANAAS

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Elixias toppsjef Ståle Angel tror ikke de ville klart å tjene penger i Tempo Gym-lokalene.

DEL

– Tempo Gym er vel den tredje driveren av senteret som ikke har klart å tjene penger på Fornebu. Utformingen på senteret er heller ikke slik vi ønsker det. Vi tror ikke at vi ville klare å tjene penger på denne lokasjonen, sier Ståle Angel, administrerende direktør i Elixia i Norge til Budstikka.no.

Takket nei

Elixia takket nei til å kjøpe selve selskapet bak treningssenteret. Styret i selskapet bak Tempo Gym prøvde å selge både til Elixia og Sats før de begjærte oppbud uten å lykkes. Oppbud ble begjært i juli i år. Skiftesamling i selskapet var torsdag denne uken.

Elixia har erfaring med å overta lokaler etter konkursbo fra før. Etter konkursen i Five55 på Billingstad, overtok Elixia disse lokalene. Men lokalene på Fornebu er altså ikke interessante.

LES OGSÅ: Null til kreditorene - og ingen vil overta Tempo Gym

Ikke interessert

Heller ikke Sats er interessert i lokalene, sier Wenche Evertsen, administrerende direktør i Sats.

– Lokalene i Telenor Arena er ikke egnet for oss og vårt konsept. Beliggenheten er heller ikke god slik vi ser det, sier Evertsen.

Hun sier imidlertid at området Fornebu og Snarøya er interessant.

– Vi ser spesielt Snarøya - men også Fornebu som et interessant område fremover, og jobber med å finne egnede lokaler, sier hun.

LES OGSÅ: Tempo Gym er slått konkurs

Lang tid før overskudd

Daglig leder og eier av FitnessRoom i Sandvika, Knut Georg Engebu, har heller ikke tro på lokalene på Fornebu.

– De som eventuelt tar over der må ha råd til å funde et tapsprosjekt i minst tre år, mener han.

– Jeg er imidlertid uansett ikke interessert i disse lokalene. Det er for store lokaler i forhold til befolkningsgrunnlaget der ute.

Engebu understreker at han ikke er spurt denne gang, men at han har vært i prosess med lokalene tidligere.

– Der jeg jobbet tidligere så ble vi spurt om å overta lokalene til gamle Arena Fitness. Dette var i 2008/2009. Min anbefaling til styret den gang var å ikke kjøpe. Derimot gikk Gold’s Gym inn og kjøpte opp konkursboet. Dette varte ikke mange månedene før det ble avviklet. Deretter kom Tempo Gym på banen, sier Engebu.

LES OGSÅ: Flere vil ta over etter Tempo Gym

Jobber videre

Det er Malling & Co som har oppdraget med å finne nye leietakere til lokalene etter Tempo Gym. Rådgiver Ole-Jacob Damsund sier til Budstikka.no at selskapet fortsatt jobber med å finne et treningssenter til å overta lokalene.

Artikkeltags