– Meny jobber med å få til en avtale med gårdeier (Asker-selskapet Profier, journ.anm.) om å etablere en Meny-butikk i det nye senteret. Partene er langt på vei enige, men har foreløpig ikke signert noen bindende leieavtale, bekrefter kommunikasjonssjef Kine Søyland i Norgesgruppen overfor budstikka.no.

Første nyetablering

Dermed kan det se ut til at den første nyetableringen i senteret er spikret. Budstikka har tidligere fortalt at Bekkestua sko, som har drevet butikk i dagens Lefdal-senter siden, vil fortsette driften når det nye senteret står klart.

Det er også bekreftet at treningssenteret Sats vil kunne bli værende.

LES OGSÅ: Her er Bærums nye handelsmekka

Forblir fire

Kommunikasjonssjef Søyland i NorgesGruppen opplyser at det ikke er snakk om å etablere en ny butikk, men å flytte den eksisterende Meny-butikken, som i dag ligger i Bekkestua Næringssenter.

I november i fjor spurte Budstikka de fire butikksjefene på henholdsvis Rimi, Rema 1000, Meny og Coop Mega om de fryktet at konkurransen ville tilspisse seg som følge av at en ny dagligvareaktør skulle etablere seg i det nye kjøpesenteret.

– Konkurransen er allerede tøff, og den vil helt klart tilspisses ytterligere med det nye senteret. Alle fem butikkene kan ikke vokse inn i himmelen, uttalte Meny-sjef Olav Fossum den gang.

LES OGSÅ: Attraktiv utvikling på Bekkestua (lederartikkel)

Nå viser det seg at det trolig forblir fire dagligvareaktører på Bekkestua, og at nettopp Fossum vil flytte inn i senteret.

Butikksjef: – Hyggelig, det

Butikksjefen selv har imidlertid ikke hørt om planene da Budstikka tar kontakt.

– Jeg skal flytte, ja? Jeg har hørt noen vage rykter om det, men har ikke fått noen konkret informasjon om at dette er i boks. Hvis så skulle være tilfelle er det hyggelig det, sier Fossum, som av åpenbare grunner ikke kan kommentere saken nærmere.