Telenor-sjef skuffet over arenadrift

SPONSORSJEF: Petter Svendsen i Telenor. FOTO: ULF HANSEN

SPONSORSJEF: Petter Svendsen i Telenor. FOTO: ULF HANSEN

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Sponsorsjef Petter Svendsen i Telenor tror ikke fotballens terminliste er skyld i problemene for Telenor Arena.

DEL

– Vi må huske på at det er fotballfri mellom oktober og mars. Rihanna ble utsolgt på tre minutter, og jeg setter spørsmålstegn ved hvorfor ikke hun eller eksempelvis a-ha's avskjedskonsert ble arrangert på Fornebu, sier Svendsen til Dagens Næringsliv.

Han liker dårlig at Telenor-navnet blir dratt inn i konflikten mellom Stabæk Fotball og arenaeier Kjell Chr. Ulrichsen.

– Det er klart vi ikke synes dette er stas. Vi satte navnet på det vi anser som Norges nasjonalanlegg, men det påløper alltid en risiko når man kjøpet slike rettigheter, uttaler Svendsen.

115 mill.

Den 11 år lange sponsoravtalen har en ramme på 115 millioner og ble inngått sommeren 2008.

Som Budstikka skrev 4. november, vil Telenor vurdere sin sponsoravtale dersom fotballaktivitetene på arenaen trappes ned eller Stabæk flytter ut av Telenor Arena

– Da vil det måtte gjøres noe med avtalen og vi må se på den på nytt. (...) Dersom partene bryter med hverandre, må vi forelegges hva slags aktivitetsnivå som er planlagt på Fornebu og vi må vurdere dette, sier han og legger til:

– Vi må se hva vi skal gjøre dersom Stabæk ender opp med å spille hjemmekampene sine på Ullevål, og Telenor Arena blir et rent messesenter. Avtalen er så nært knyttet opp mot fotballen, at mye av hensikten faller bort dersom Stabæk ikke lenger spiller fotball der, sier Svendsen overfor Dagens Næringsliv.

Vant første kamp

Som Budstikka skrev fredag, fikk Stabæk Fotball medhold i Asker og Bærum tingrett når det gjelder tinglysningen av leiekontrakten. Fotballen mener dermed de er sikret fortsatt spill på Telenor Arena. Tirsdag la de ut en melding på sine hjemmesider om at de er sikret fortsatt spill på Telenor Arena. Senere på kvelden ble denne meldingen fjernet.

Artikkeltags