I august neste år skal det nye Scandic-hotellet på Fornebu stå klart. I dag kan Budstikka vise de første illustrasjonene som gir en pekepinn på hvordan hotellet vil bli seende ut.

De viser at hotellgiganten har valgt å spille på nærheten til fjorden i utformingen av interiøret.

Del

Undervannstema

I heisen vil for eksempel belysningen bli lysere og lysere for hver etasje, for gjenskape følelsen av å nå havoverflaten.

Prosjektleder i Scandic, Trude Strøm Solberg, mener det skal mer til enn lekker design for å skape et suksessfullt hotell i dag.

Les også: Nå reiser giganthotellet seg på Fornebu

– Vi jobber bevisst med tema og opplevelser når vi utformer våre hotell. På Scandic Fornebu er temaet «Livet under vann». Med hotellets beliggenhet ved Oslofjorden var det et naturlig valg. Gjennom bruk av lys, vann, farger og organiske former ønsker vi å skape en følelse og opplevelse av å være under vann, sier hun.

Les flere økonominyheter fra Budstikka her 

Vil viske ut grensen mellom inne og ute

Scandic har gått sammen med svenske Doos arkitekter om den innvendige utformingen.

– Det første som møter deg når du kommer inn i lobbyen er en stor, generøs terrasse ut mot fjorden. Vi har ønsket å hviske ut grensen mellom inne og ute ved å la de ulike delene av bygget gli inn i hverandre. Inngangspartiet preges av store vinduer som skal binde hotellet og fjorden sammen, forteller Strøm Solberg.

Les flere lokalnyheter fra Fornebu her