Skip to main content

Sommerens første hotellgjester ble møtt med rød løper

Jorun og Viggo Magnus Nilsen fra Lommedalen fikk en varm velkomst da de sjekket inn på hotellet på Beitostølen.

Foto: DestinasjonsKirurgene

Da koronaviruset kom til Norge måtte mange bedrifter stenge. Nå åpnes bedrifter opp, og for et ektepar fra Lommedalen ble innsjekken på hotellet av det spesielle slaget.

– Jøssenavn! Dette var litt av en opplevelse! Tenk å bli tatt i mot på denne måten. Jøye meg, smilte Jorun og Viggo Magnus Nilsen fra Lommedalen da de sjekket inn på Radisson Blu Beitostølen.

Ekteparet Nilsen fra Lommedalen skulle ta seg en hyggelig ferie i Beitostølen, som er et populært hytte- og feriemål for mange fra Asker og Bærum. Da de sjekket inn sist fredag på hotellet de hadde bestilt, fikk de en ekstra hyggelig og uventet velkomst. 

Paret ble mottatt på rød løper og med applaus fra de hotellansatte. Paret var de første gjestene hotellet hadde sett etter at det har vært stengt i fire måneder på grunn av korona.

– Vi måtte jo markere denne spesielle dagen, sier hotelldirektør Silje Moen.

– At Jorun og Viggo Magnus Nilsen skulle bli våre første gjester på rød løper, var moro, fordi de er fine representanter for gode gjester og Beitostølen-ambassadører gjennom mange år, legger hun til.

For med bare drøyt 350 fastboende, men med hele 4.200 hytter, er det ingen tvil om at Beitostølen er avhengig av turistene. Etter den gradvise gjenåpningen etter koronanedstengningen, begynner antallet turister igjen å øke.

Faste gjester

Viggo Magnus Nilsen synes det var veldig hyggelig at de var de første gjestene og satte stor pris på mottagelsen. Men han synes det var minst like hyggelig at mange hadde sin første dag tilbake i arbeid.

– Dette er et sted vi har feriert mange ganger, hvor vi alltid har blitt behandlet godt. At folk som jobber her har vært permittert så lenge endelig kan komme seg ut i jobb, det syntes jeg var fint å kunne være vitne til.

Hotelldirektør Silje Moen t.v., og resepsjonist Hanne Bjerk, står bak plexiglasset, som er en del av de omfattende smitteverntiltakene på hotellet, klare til å ta i mot gjester.
Foto: DestinasjonsKirurgene

Hotelldirektør Moen er også glad for at hotellet endelig kan ta imot gjester som Nilsen-paret i sommer.

– Vi åpnet Radisson-hotellet sist fredag, som er én mange enheter i Beitostølen Resort-systemet, sier en særdeles fornøyd hotelldirektør Silje Moen, og forsikrer at smitteverntiltakene er omfattende og gode, på et Beitostølen med null smittetilfeller.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.