Skip to main content

Slependen-mann blir Oslo-direktør i Scandic

Magne Jacobsen fra Slependen blir direktør for Oslo-distriktet i Scandic. Han kommer fra jobb i Hurtigruten.

Magne Jacobsen fra Slependen blir direktør for Oslo-distriktet i Scandic. Han kommer fra jobb i Hurtigruten.

FOTO: PRIVAT

Magne Jacobsen fra Slependen går fra Hurtigruten til hotellkjeden Scandic.

Han har over 20 års erfaring fra reiselivsbransjen, skriver kjeden i en pressemelding. Jacobsen blir nå direktør for de 19 hotellene som ligger i Oslo-distriktet.

– Jeg ønsker å bidra til utvikling gjennom gode samtaler og diskusjoner, og sørge for at de har de riktige verktøyene for å prestere i jobben sin. Sammen skal vi jobbe hardt for å nå våre målsettinger i Oslo-distriktet, sier Jacobsen.

Hardt rammet

Oslo-markedet har vært blant de hardest rammede av pandemien, og har i store perioder det siste ett og et halvt året vært underlagt de strengeste restriksjonene.

– Magne har en bred og spennende bakgrunn fra reiselivet, og har etter hvert opparbeidet seg masse erfaring med å utvikle ledere. Dette er ferdigheter han får bruk for i rollen som distriktsdirektør for Oslo, sier administrerende direktør Asle Prestegard i Scandic i en pressemelding.

– Han har solide resultater å vise til, og det er veldig positivt for oss å få inn en person utenfra med nye perspektiver og måter å jobbe på, sier Prestegard.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.