Skip to main content

Lysaker-selskap har fått sin største kontrakt noensinne

HR-sjef Bente Lampe forteller mange av selskapets rundt 170 ansatte vil bli sysselsatt med den nye kontrakten i det nye Regjeringskvartalet.

HR-sjef Bente Lampe forteller mange av selskapets rundt 170 ansatte vil bli sysselsatt med den nye kontrakten i det nye Regjeringskvartalet.

FOTO: KARL BRAANAAS

Lysaker-selskapet Lefdal Installasjon har fått sin største kontrakt noensinne. Det skjer i forbindelse med bygging av det nye Regjeringskvartalet. 

Kontrakten dreier seg om en av de store blokkene i kvartalet, kalt D-blokken. Her skal elektroentreprenøren ha ansvaret for leveransen av alt det tekniske knyttet til elektroentreprisen. 

– Dette er en stor og omfattende samspillskontrakt vi skal utføre sammen med Statsbygg, Hent, Team Urbis og de andre underentreprenørene. Vi er stolte og ydmyke for at vi får ta del i dette, sier Tom Andersen i Lefdal Installasjon i en pressemelding til Budstikka. 

Mange blir sysselsatt

Han opplyser at arbeidet så vidt har startet, og at det vil pågå frem til slutten av 2024. 

– Dette er den største kontrakten i vår historie, og mange av våre rundt 170 ansatte vil bli sysselsatt med denne, utdyper HR-sjef Bente Lampe i Lefdal Installasjon. 

Selve kontraktssummen har partene blitt enige om å holde konfidensiell. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.