Skip to main content

– Koronakrisen har gjort næringslivet digitalt

– Pandemien har påvirket arbeidet og spesielt møteplassene våre, forteller Erling Nilsen, fortsatt styreleder i Asker Næringsforening.

– Pandemien har påvirket arbeidet og spesielt møteplassene våre, forteller Erling Nilsen, fortsatt styreleder i Asker Næringsforening.

Foto: KARL BRAANAAS

Koronakrisen satte et kriserammet næringsliv på prøve. – Vi er blitt en digital aktør, fastslår Erling Nilsen, gjenvalgt styreleder i Asker Næringsforening.

– Covid-19-pandemien har påvirket alle prosesser. Næringsforeningen har gått fra å være en aktiv arena for fysisk relasjonsbygging til å bli en digital aktør. Dette har påvirket arbeidet og spesielt møteplassene, forteller Nilsen i styrets beretning for 2020.

– Under pandemien har næringsforeningen bistått et kriserammet næringsliv med rådgivning gjennom Rådføringskanalen, samt bistått Asker kommune i arbeidet med å informere og støtte lokalt næringsliv. Kommunens tiltakspakker til lokalt næringsliv er i stor grad blitt utformet og gjennomført i et nært og godt samarbeid med næringsforeningen, fortsetter 56-åringen fra Nærsnes.

JobbAsker

Det mest omtalte og belastende prosjekt i Asker Næringsforening i fjor var JobbAsker, der målet var å legge grunnlaget for økt mangfold og inkludering i Askers næringsliv.

– På grunn av en uklar prosjektmodell ble det gjennomført en reorganisering av prosjektet og tilsatt ny prosjektleder i Nav Asker, forteller Nilsen.

Sudipa Chakraborty fra Asker tiltrådte som ny prosjektleder før jul.

To nye i styret

På Næringsforeningens årsmøte 25. mai ble Erling Nilsen gjenvalgt som styreleder det neste året. To nye styremedlemmer ble valgt; Ståle Njåtun (58) fra Asker, sjef i Doka Norge i Åros, og Jannicke Færden Berle (44) fra Oslo, markedssjef i Pals på Billingstad. Asle Sjørbotten (63) fra Gullaug, sjef i Vitari på Hvalstad, og Jens Erik Wittussen (59), skog- og jordbruker fra Filtvet, ble gjenvalgt.

Christian Aakermann i Hurum Energi, Morten Bergmann i Viken Elektro, Roger Hansen i Møller Bil Vest og Lisbeth Fagerbakk i Veas var ikke på valg.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.