Skip to main content

Har lagt ut Fornebu hovedgård til leie

Det har vært litt krangling mellom Terje Tinholt og Jens Ulltveit-Moe om Fornebu hovedgård. Nå skal Tinholt leie ut villaen.

Det har vært litt krangling mellom Terje Tinholt og Jens Ulltveit-Moe om Fornebu hovedgård. Nå skal Tinholt leie ut villaen.

Foto: Tinholt Eiendom AS

I slutten av april ble det kjent at Terje Tinholt kjøpte Jens Ulltveit-Moes hovedgård på Fornebu. Nå ønsker Tinholt å leie ut bygget. 

«Ærverdig og sjelden eiendom!» står det skrevet i Tinholt Eiendoms annonse. 

Annonsen trekker frem Fornebu hovedgaards 17 mål tomt, 1.800 kvm BTA, 25 og brygge/båtplasser som noen av eiendommens goder. 

Har kranglet

I flere måneder har Investor og grunnlegger og eier av Umoe-gruppen, Jens Ulltveit-Moe (77), kranglet med eiendomsinvestor Terje Tinholt om Fornebu hovedgård, hvor Ulltveit-Moes selskap har hovedkontor, er solgt eller ikke. 

I stevningen til Asker og Bærum tingrett ble det gjengitt en e-post, hvor Ulltveit-Moe opplyste at han ville trekke salget fordi det i mediene så ut som om dette var et hastesalg til rabatterte verdier.

Det ble til slutt inngått forlik, og salget ble gjennomført. Nå vil Tinholt leie ut eiendommen. 

Flere interessenter 

Terje Tinholt forteller at det fortsatt er usikkert hva prisen for leie vil være. 

– Dette er en fantastisk eiendom, og vi har fått god respons på leiefronten. Noen vil ha hele bygget, mens andre kun vil ha noen kontorer, sier han. 

Han røper at det blant annet er vist interesse fra både firmaer og en ambassade. 

– Vi skyter litt med hagle, så får vi se hvem som er mest hensiktsmessig å ha der.

Siden de interesserte kan ønske forskjellige ting, har ikke Tinholt bestemt seg for en pris. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.