Skip to main content

Han blir ny finanstopp i GlobalConnect på Fornebu

Henrik Schibler (41) blir ny finansdirektør i GlobalConnect/IP-Only på Fornebu.

Henrik Schibler (41) blir ny finansdirektør i GlobalConnect/IP-Only på Fornebu.

FOTO: PRIVAT

41 år gamle Henrik Schibler tar fatt som ny finansdirektør i teknologiselskapet GlobalConnect/IP-Only på Fornebu 10. august.

København-baserte Henrik Schibler avløser Jacob Kjær som finansdirektør (CFO) i GlobalConnect/IP-Only. Kjær søker nye utfordringer etter å ha jobbet med en rekke oppkjøp på vegne av Fornebu-selskapet siden 2014.

Schibler har hatt en rekke nøkkelposisjoner i ISS før han ble finansdirektør i Evry på Fornebu i september 2015. Der ble han i fire år inntil han vendte tilbake til sin nåværende stilling som European Chief Operating Officer i ISS i Danmark i september. Han har en MBA fra Copenhagen Business School og bor i København med sin familie.

– Jeg gleder meg til å bli en del av GlobalConnect/IP-Only, spesielt med tanke på den spennende tiden konsernet er inne i med ny strategi og integrasjon mellom GlobalConnect og IP-Only, sier Schibler.

GlobalConnect, tidligere Broadnet i Norge og GlobalConnect i Danmark/Tyskland, fusjonerte med svenske IP-Only tidligere i år. Konsernet leverer helhetlige løsninger fra jord til sky basert på egen infrastruktur med 58.000 km fibernettverk og datasenter på 27.000 kvm i Norge, Danmark, Sverige og Tyskland. GlobalConnect/IP-Only har 27.000 bedriftskunder og 283.000 privatkunder i Norge og Sverige.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.