Skip to main content

Full forvirring om «salget» av Fornebu hovedgård

Jens Ulltveit-Moe har kontor på Fornebu Hovedgård.

Foto: EVA GROVEN

Umoe-eier Jens Ulltveit-Moe avviser onsdag at han har solgt Fornebu Hovedgård.

Dn.no skrev tirsdag først at Jens Ulltveit-Moe vurderte å selge Fornebu Hovedgård. Kort tid etter ble artikkelen oppdatert med at eiendommen allerede ble solgt for to uker siden. 

Onsdag fastslår imidlertid Jens Ulltveit-Moe til Aftenposten at eiendommen slett ikke er solgt til Terje Tinholt, slik dn.no har skrevet.

– Tinholt opptrer som en overivrig kjøper når han sier at han har kjøpt. Vi har hatt samtaler med Tinholt, men ingenting er underskrevet, sier han til Aftenposten.

Og legger til:

– Det kan godt hende jeg selger til andre. Jeg selger til den som legger inn det høyeste budet, sier Ulltveit-Moe.

Lysaker-mannen Ulltveit-Moe har hatt milliardtap i Brasil og innen solenergi. Selskapet flyttet inn i de ærverdige lokalene i 2006. 

Fornebu hovedgård: En gang et heltgårdsanlegg, bygget på 1700-tallet. Ombygget av Arnstein Arneberg i 1919.

Foto: KARL BRAANAAS

– Fare for lite penger

Ulltveit-Moe har ikke lagt skjul på at han har hatt tap.

– Det var irriterende å selge REC-aksjene, men sånn er det. Jeg er i fare for å ha lite penger og i fare for at jeg må selge noe. Der er vi. Jeg kan godt selge hvis prisen er god, men selger ikke hvis prisen er dårlig, sa Ulltveit-Moe i desember, ifølge dn.no

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.