Skip to main content

Bekkestua-mann blir nordisk leder

Erik Lee Myklebust tror dette er et godt tidspunkt for den nordiske satsingen.
Erik Lee Myklebust tror dette er et godt tidspunkt for den nordiske satsingen.
FOTO: PRIVAT

Erik Lee Myklebust (50) fra Bekkestua blir leder for selskapet CBREs satsing på hotell- og servicenæringen i Norden.

CBRE Hotels bistår med alt fra planlegging, utvikling, styring, finansiering, drift og verdsettelse av hoteller og reiselivsrelaterte eiendommer. 

Myklebust vil være ansvarlig for å bygge opp og koordinere det regionale teamet som skal styrke CBRE i regionen, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi anser det som et godt tidspunkt å styrke vårt fokus mot hotellnæringen. Vår plattform er av en slik skala at vi kan tilby den beste rådgivning, løsninger og innsikt til våre kunder, og hjelpe dem med å stake ut en ny kurs i dagens endrede landskap, hevder Myklebust, som bor i Kleivveien på Bekkestua.

Nye behov

I kjølvannet av pandemien mener selskapet at mange hotelleiere ser behov for en ny forretningsplan, samtidig som det er store endringer i etterspørsel for forretningsreiser så vel som private reiser.

– Vi ser at skilleveggene bokstavelig talt tas ned for å kunne skreddersy tilbud til virksomheter som skal tiltrekke seg neste generasjon arbeidstagere, hvor fleksibilitet, mobilitet og miljø står sterkt. Eiere og drivere av hotelleiendom må derfor kunne samarbeide bedre for å møte nye trender, og må også søke samarbeid med eiere av andre typer eiendommer og leverandører av andre tjenester, sier Myklebust i pressemeldingen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.