Skip to main content

Åsne Havnelid gir seg som tippesjef

Åsne Havnelid har vært administrerende direktør for Norsk Tipping i seks år.

Åsne Havnelid har vært administrerende direktør for Norsk Tipping i seks år. 

Foto: Jon Christian Dybendahl

Asker-kvinnen gir seg etter seks år som direktør i Norsk Tipping. 

Dette ble meddelt i et allmøte med de ansatte klokken 12.00 onsdag. 60-åringen fra Vollen i Asker har vært administrerende direktør for Norsk Tipping siden høsten 2016. 

– Det har vært et privilegium å lede Norsk Tipping med så mange fantastisk dyktige og engasjerte medarbeidere. Jeg har lært masse og fått lov til å være med på å utvikle selskapet videre i en veldig spennende tid, sier Havnelid i en pressmelding fra Norsk Tipping. 

Ikke fått ny jobb

Havnelid skal ikke ha fått noen ny jobb foreløpig. Hun har tidligere vært generalsekretær i Røde Kors, direktør for ski-VM i Oslo i 2011 og assisterende toppidrettssjef. 

Norsk Tippings styre starter nå jakten på en ny sjef. Selskapet opplyser at Havnelid vil lede selskapet videre i rekrutteringsperioden, samt i en overgangsfase.

Får skryt

Styreleder Linda Bernander Silseth beskriver Havnelid som «en målrettet, klok og verdibasert leder» som har levert «fantastisk gode resultater» i Norsk Tipping. 

– Hun har sikret og forsterket det viktige samfunnsoppdraget selskapet har, og jeg vil på vegne av styret takke for den gode og imponerende jobben hun har gjort, sier Silseth i pressemeldingen. 

Norsk Tipping hadde over 2 millioner aktive kunder i 2020, og leverte et overskudd på 6,1 milliarder kroner i 2020.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.