Skip to main content

Villa i Holtekilen selges for 46 millioner

Denne villaen med over tre mål stor hage og strandlinje selges i Holtekilen.

FOTO: SEM OG JONSEN EIENDOMSMEGLING

En en over 500 kvadratmeter stor sveitservilla mot Holtekilen i Bærum kan du sikre deg for 46 millioner.

Det er Nettavisen som skriver om villaen med strandlinje som ble bygget mot slutten av 1800-tallet mellom Strand og Lysaker.

Eiendommen er bygget som et sommersted, som var ganske normalt på den tiden den ble ført opp. Et tilbygg stod klart i 1917, mens sveitservillaen ble modernisert i 1998.

Advokater og investorer

- Området har en blanding av forskjellige typer eiere. Den tidligere kona til Kjell Inge Røkke bodde like bortenfor for noen år siden, den kjente investoren Kim Erla har bodd her, det er en del investorer og advokater som bor i området. For mange er dette en skjult perle, sier Bonde til Nettavisen Økonomi.

Kjøpt for 2,78 millioner

Villaen ligger litt opp fra vannet på et høydedrag.

- Selv om villaen ligger sørøstvendt, er det god kveldssol på tomten på grunn av høyden, sier Bonde.

Eiendommen har 30-40 meter lang strandlinje med opparbeidet hage, badehus og strandhus.

FOTO: SEM OG JONSEN EIENDOMSMEGLING

I følge Nettavisen er eiendomsinvestor Ingvar Brudeli oppført som eier av eiendommen. Han skal ha fått kjøpt den i 1997 for 2,78 millioner kroner.

- Over tid har eierne brukt ganske mye penger på villaen, men de har andre eiendommer også. Dette er en stor flott villa, bygget i solid og ordentlig laftet tømmer. Dessuten er villaen tidsmessig når det gjelder det elektriske og røropplegget. Den egner seg både til representasjon og som familiebolig, sier Bonde til Nettavisen.

På den drøyt 3 mål store tomten er det også påbyggingsmuligheter. Det er derimot ikke bygget garasje på eiendommen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.