Skip to main content

Villa doblet i pris på halvannet år - nå er den solgt

HØY PRISANTYDNING: 32,5 millioner kroner er prisantydningen på denne villaen på Strand.

Villaen på Strand i Bærum ble lagt ut for salg med en pris på 32,5 millioner kroner for villaen som ligger på Strand i Bærum. Nå er den solgt etter bare tre uker på markedet.

– Boligen ble solgt for en pris nær prisantydning til en interessent på bakgrunn av den unike beliggenheten, størrelse og ikke minst den svært høye standarden på boligen, sier Bærums-megleren Kristin Strømme i DNB Eiendom til E24.

LES OGSÅ: Bekkestua-leilighet til 119.000 kroner per kvadratmeter

Pusset opp

Det betyr at villaen på 500 kvadratmeter, ifølge Dagens Næringsliv, har hatt en eventyrlig prisoppgang. Eierne kjøpte nemlig huset for 17,6 millioner kroner i november 2016.

– Huset er betydelig oppgradert siden den gang. Det er strukturelt gjort store endringer, så det kan i dag ikke sammenlignes, sier eier Vidar Grønbrekk til avisen.

Han og samboeren skal blant annet ha pusset opp alle overflater, gjort om underetasjen til én hybel og én leilighet som leies ut. De leies ut for nær 30.000 kroner i måneden.

Paret sier selv at de har brukt 12-13 millioner kroner på oppussingen.

– Vi selger fordi vi skal flytte utenlands. For rett kjøper er dette en fantastisk bolig, og er ikke rett kjøper her nå, så har vi tid til å vente, sier Grønbrekk til avisen.

Huset har også båtplass og andel i et badehus med brygge.

– Det har vært en god del interessenter, sier eiendomsmegler Kristin Strømme.

Les flere artikler