Skip to main content

– Vi er ikke en gjeng drittunger

SKUFFET: Jentene på Panic Room danset under russebusskåringen fredag ettermiddag. Marte Bentsen er skuffet over at de måtte slutte kl. 19.30.

Nesbruruss Marte Bentsen er skuffet over at russen kun får lov til å holde kåring i to og en halv time fra klokken 17.

Årets russebusskåringer i Asker endte opp ved Askerhallen. Mens det før kunne spilles musikk til klokken 22, er dette nå kortet inn – og musikken skal være ferdigspilt klokken 19.30.

Årsaken er blant annet at det rundt Askerhallen vil være flere naboer som er berørt enn på Holmenskjæret der arrangementet gikk tidligere.

LES OGSÅ: – Nå har vi ventet i tre år

– Jeg synes det er litt leit at vi ikke får holde på lengre enn til 19.30. Dette er et arrangement som skal være morsomt for foreldre, søsken og venner, at vi da ikke får lov til å holde på mer enn et par timer på ettermiddagen setter en demper på hele arrangementet, sier Nesbruruss Marte Bentsen på jentebussen Panic Room.

– Min mening er at Asker kommune ser på oss som noen drittunger, det er ikke slik det er. Dette arrangementet koster russen 90.000 kroner fordi vi har leid inn vakter og toaletter, forteller Marte i det hun løper opp på scenen for å være med på Panic Rooms danseshow.

LES OGSÅ:Vurderer Askerhallen til russebusskåring

- Dette er jo moro for alle i familien, jeg synes det er litt for mange som er litt for pripne og kipe i forhold til russen, sier mamma Cathrine Jensen som fulgte kåringen ved Askerhallen fredag kveld.

Cathrine satt også i juryen som skulle kåre fineste buss.

Fullt party under russebusskåring 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.