Skip to main content

Vei stengt etter lastebilbrann

STORE SKADER: Lastebilen var fullstendig utbrent. Bærum Kranservice fjernet kjøretøyet, men veien er stengt inntil videre fordi asfalten under lastebilen har fått store skader.

En asfaltbil er utbrent, og gamle E16 er stengt ved Hamang.

Like før klokken 03 natt til mandag ble nødetatene varslet om hendelsen, som skjedde på gamel E16 ved Hamang.

– Lastebilen kom kjørende fra Vøyenenga i retning Sandvika da den av ukjent årsak tok fyr inni den gamle Hamangtunnelen. Sjåføren klarte å få lastebilen ut av tunnelen og stoppet utenfor den sørlige tunnelåpningen, sier operasjonsleder Martin Martinsen i politiet.

LES OGSÅ: Milepæl for nye E16 – endelig klart for tunnelåpning

Da brannvesen og politi kom til stedet, var lastebilen fullstendig overtent. Ved 06-tiden var gamle E16 i retning Vøyenenga åpen for fri ferdsel igjen, men sørgående retning blir sperret en stund til.

– Asfalten under der bilen brant har så store skader at den må utbedres før vi kan slippe trafikken forbi igjen, sier Martinsen.

Veitrafikksentralen opplyser at trafikken igjen gikk som normalt forbi stedet klokken 07.49.

Før dette var det skiltet omkjøring. Ettersom Milepæl for nye E16 – endelig klart for tunnelåpning og det meste av trafikken mellom Sandvika og Vøyenenga nå kjører der, var det ikke ventet de store forsinkelsene på grunn av denne hendelsen.

Ifølge politiiet kom den mannlige lastebilsjåføren fra hendelsen uten skader.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

Brannen er slukket.— OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) 22. oktober 2018
Les flere artikler