Skip to main content

Varner-villaen på Nesbru solgt

SOLGT: Varner-villaen kan trygt sies å være noe for seg selv.
SOLGT: Varner-villaen kan trygt sies å være noe for seg selv.

Villaen på 476 kvadratmeter ble solgt etter en budrunde, men til under prisantydningen på 13,5 millioner kroner.

Det opplyser eiendomsmegler Terje Tveit ved Krogsveen i Asker til Budstikka.

– Jeg kan foreløpig ikke uttale meg om prisen, men boligen gikk for litt under prisantydningen den var lagt ut til, skriver Tveit i en sms.

Han sier at selger og kjøper ble enige for ca. én uke siden, og at det var en budrunde i forkant. Kjøperen er fra Oslo, opplyser Tveit.

Det er Frank Varners tidligere hjem som er solgt. Den store, karakteristiske villaen, tegnet og bygget i 1972, har adresse Grønsundåsen 23. Arkitekt var Jan Inge Hovig, som står bak bl.a. Ishavskatedralen i Tromsø. Kleskongen Frank Varner overtok boligen i 1974.

De siste årene har eier vært Varner-Gruppen, som også er selger nå. Funkisperlen har primærrom på 476 kvadratmeter. Opprinnelig ville selger og megler Terje Tveit i Krogsveen ha 15 millioner kroner, men prisen ble for noen uker satt ned til 13,5 mill. kr.

Eiendomsmegler Terje Tveit har tidligere opplyst at villaens beliggenhet, rett over E18 ved Slependen, har skremt en del som har vært på visning.

LES MER:

Her er Asker og Bærums dyreste og billigste boliger

Arkitekttegnet enebolig på Høvik gikk én million kroner over takst

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.