Skip to main content

Varmestua og «Jobben» flytter sammen

FLYTTER HIT? Signe Haukvik Haugen er daglig leder i Frelsesarmeens rusomsorg. Foto: Joakim S. Enger

Når Varmestua snart må ut av Kommunegården i Sandvika, blir «Jobben»-tilbudet med på flyttelasset.

Frelsesarmeens Varmestua for rusavhengige flytter snart ut av Kommunegården på grunn av en større rehabilitering. I den forbindelse vil også «Jobben» bli flyttet ut av det gamle trehuset i Løkkeåsveien 4 i Sandvika. Nå ser det ut til at tjenestene kan bli samlokalisert i Humana-gården i Elias Smiths vei 10, første del av 2019.

Frokost og jobb

– Både vi og kommunen har visst at lokalene i Løkkeåsveien 4 ikke er ideelle, selv om vi alltid har trivdes godt der. At vi nå får nye lokaler er et resultat av god dialog med kommunen. De er tydelige på at de ønsker å opprettholde de tilbudene Frelsesarmeen gir, sier Signe Haukvik Haugen, som er daglig leder for Frelsesarmeens rusomsorg i Bærum.

«Jobben» er et lavterskeltilbud og en del av Frelsesarmeens rusomsorg. Rundt 15–20 personer møter opp hver dag til frokost og en jobbøkt, ifølge Haugen.

LES MER: Ønsker ikke brukere av gatekapellet i Asker sentrum

Mer info senere

Enhetssjef Roar Nygaard i eiendomsavdelingen i Bærum kommune bekrefter at Elias Smiths vei 10 er en av lokalene som er aktuelle, men ønsker ikke å kommentere utover det, foreløpig.

– Vi vil komme tilbake med mer når leieavtaler er inngått. Da vil vi kunne informere om både lokaler og tidspunkt for flytting, sier han.

Lek, læring, psykiatri og støy for Askers politikere 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.