Skip to main content

Vant NM for ungdomsbedrifter

NM-VINNERE: Her er gutta fra Asker videregående skole som slo alle. Fra venstre: Dian Cindahl, Adrian Carlsson, Theodor Sundbye, Mariua Landmark, Henrik Karlsen og Henrik Nielsen.

RentnPark fra Asker videregående skole vant sin kategori i NM for ungdomsbedrifter.

De stilte i kategorien «Størst verdiskapningspotensiale».

– Helt fantastisk, det var den kategorien som vi satset mest på, så det er veldig gøy å se resultater, sier daglig leder Adrian Carlsson i RentnPark til Budstikka.

Elevene har arbeidet med dette siden september.

– Og nå blir det feiring?

– Det er planen, bekrefter han.

Skaperglede

Ungt Entreprenørskap (UE) er en ideell, landsomfattende organisasjon som i samspill med utdanningssystemet, næringslivet og andre aktører «jobber for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv».

– RentnPark UB sikter seg inn mot delingsøkonomien, som vi ser hele tiden får innpass på ulike arenaer. Akkurat denne tjenesten finnes ikke i stort omfang per i dag, men det bør være betydelig betalingsvillighet for et stort antall konsumenter både i Norge og utenlands. Samtidig er forretningsmodellen veldig skalerbar, med et stort innslag av faste kostnader, og en tjeneste som bare blir bedre med nye kunder. Ledelsen viste dessuten stor modenhet, og ga gode refleksjoner rundt potensiale og risikoaspekter, fastslo prisutdeler Tom Erik Myrland, investeringsdirektør i Ferd.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.