Skip to main content

Vant ikke missetittelen

Alle tretten jenter samlet før finalen. Maiken Skoie står ytterst til høyre på øverste rad. Ida Myhrvold er nr 3 fra venstre foran.

Ida fra Asker og Maiken fra Bærum konkurrerte om å bli Miss Universe Norge. Seieren gikk til Hamar.

Sammen med 11 andre jenter, har Maiken Skoie fra Haslum og Ida Myhrvold fra Nesbru deltatt i konkurransen om å bli Miss Universe Norge.

Lørdag kveld var det finale på Fornebu.

Der måtte 13 jenter gå over scenen, først i badedrakt, deretter i gallakjole.

Mari Chauhan Ekeløf fra Hamar gikk av med seieren.

- Det er bare helt utrolig. Dette er bare veldig merkelig og jeg er veldig glad, sier Chauhan Ekeløf til Østlendingen like etter at seieren var i boks.

- Har ikke latt meg stoppe

Finalen teller bare 20 prosent av poengsummen for missene. Den er slutten på mange måneder med arbeid. Jentene samler poeng blant annet gjennom fotooppdrag, veldedig arbeid og presseoppslag.

- Miss Universe handler ikke bare om rosa kjoler og sko. Jeg er en helt normal jente, som ønsker å være et forbilde med sunne verdier som å trene jevnlig og spise sunt, har Maiken Skoie uttalt til Bærumsavisen.

- Da jeg var yngre, var det jenter som ville klippe av meg håret og farge det, bare for å ødelegge for meg. Men jeg har ikke latt meg stoppe, og jeg vil oppfordre andre jenter til å stå på og tørre å gjøre det de vil, fortalte Ida Myhrvold i et intervju med Budstikka Helg nylig.

Reiser til Moskva

Miss Universe må være mellom 18 og 27, ugift og barnløs, mellom 168 og 182 centimeter høy. 

Vinneren av den lokale finalen skal representere Norge i den internasjonale finalen i Moskva. 

 Bare én gang har en norsk deltager gått til topps i den internasjoanel finalen, og det var Mona Grudt i 1990. 

Kathrine Sørland fra Nesøya deltok i den internasjonale finalen i 2004, og kom på 11. plass.

Budstikka oppdaterer artikkelen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.