Skip to main content

Vant ikke Mesternes Mester

Karoline Dyhre Breivang (38) fra Jar måtte se seg slått av Pål Anders Ullevålseter (50) i finalen av TV-programmet Mesternes Mester.

– En verdig vinner, sier den tidligere håndballspilleren om sin utfordrer, men innrømmer at det var litt kjedelig å tape på målstreken.

– Jeg er likevel stolt over å kommet så langt og unner ham seieren, sier hun.

Fredag kveld var det finale i TV-programmet, der tidligere høydehopper Hanne Haugland, roadracing-kjører Pål Anders Ullevålseter og Karoline Dyhre Breivang sto igjen som de siste av ti deltagere. 

Haugland ble slått ut etter første finaleomgang - og det var tilslutt Dyhre Breivang og Ullevålseter som kjempet om seieren. Etter flere styrkeøvelser og en hinderløype var det klart at den tidligere roadracing-kjøreren er årets TV-Mester.

I fjor var det tidligere håndballspiller Gro Hammerseng-Edin som gikk av med seieren.

Dyhre Breivang, som har spilt for både Stabæk og Larvik håndballklubb, ga seg på landslaget i 2015. I Mesternes Mester har hun i flere øvelser vist seg å være blant de aller beste.

La opp i vinter - nå skal Tom Hilde (30) være med i «Mesternes Mester» 

Redd for prolaps

Den tidligere hånballspilleren mener årets øvelser, som hun og konkurrentene har blitt utfordret i, har vært «morsomme», med et unntak. I semifinalen i forrige uke skulle de bære 120 kilo sandsekker mellom to poster.

– Det var ikke noe gøy, og jeg var livredd for å ødelegge ryggen. Etter at jeg fødte datteren min for to og et halvt år siden fikk jeg prolaps, og jeg var redd for at de tunge sandsekkene skulle trigge det, sier hun.

38-åringen, som til daglig jobber som sponsoransvarlig for et klokkefirma, beskriver oppholdet på Mallorca som noe helt spesielt.

– Det var fine dager med mange fine mennesker. Hver gang jeg ser programmet på TV drømmer jeg meg tilbake igjen, sier hun.

Høye seertall

NRKs pressekontakt, Helene Amlie, forteller at årets sesong har vært svært populær, med et seersnitt på 1,3 millioner.

– Bare enkeltprogrammene Eurovision Song Contest, Kvelden før kvelden og MGP har høyere tall, sier Amlie.

OGSÅ PÅ TV I HELGEN: Rekkefølgen klar for MGP-Anna-Lisa 

NRK planlegger allerede en ny runde av TV-programmet.

Karoline Dyhre Breivang håper Aksel Lund Svindal blir en av deltagerne.

– Det er jo mange store, norske idrettsutøvere som har lagt opp det siste året, så det bør være nok å ta av, sier hun.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.