Skip to main content

– Utrolig gøy når publikum er så entusiastiske

STRÅLTE: Designeren TSH, Tina Steffenakk Hermansen, strålte etter visningen på Oslo Fashion Week. Her sammen med flere av modellene viste kjolene hennes under visningen. FOTO: PETTER SØRNÆS
STRÅLTE: Designeren TSH, Tina Steffenakk Hermansen, strålte etter visningen på Oslo Fashion Week. Her sammen med flere av modellene viste kjolene hennes under visningen. FOTO: PETTER SØRNÆS

Stående applaus og masse ros. Den kjente designeren TSH hadde all grunn til å være fornøyd etter å ha vist sin første brudekolleksjon frem for publikum.

– Det er helt fantastisk. Det er så utrolig gøy når publikum er så entusiastiske. Det er utrolig å kle opp modellene underveis når folk klapper og klapper og klapper, sier Tina Steffenakk Hermansen fra Vøyenenga som er designeren bak merket TSH.

Designeren viste tirsdag kveld frem kolleksjonen Spring Flower, samt sin første brudekolleksjon under merket «TSH; Love in White» på Oslo Fashion Shows hovedarena i Samfunnssalen.

LES OGSÅ: Oslo Fashion Week skaper rabalder etter bare én kveld

Holdt nervene i sjakk

Kjoler i alle mulige farger og fasonger kom på løpende bånd i den fullstappede salen. Hermansen beskriver kolleksjonene slik:

– Veldig feminint og lekent. Og det er hentet blant annet masse inspirasjon fra blomster.

Til tross for at Vøyenenga-kvinnen skulle vise brudekolleksjonen for aller for første gang, klarte hun å holde nervene i sjakk før og under visningen.

– Denne gangen var jeg rolig. Jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg følte kanskje at jeg hadde kontroll. Vi har jobbet såpass lenge og jeg har veldig flinke jenter med meg, så dette måtte bare gå bra, sier Hermansen.

Tone Damli i TSH-brudekjole?

Neste sommer er det klart for bryllupsboom i Kjendis-Norge, og det er ikke usannsynlig at noen av kjendisene som var til stede under tirsdagens visning fikk litt inspirasjon av de vakre kjolene.

Jenny Skavland og Thomas «Fingern» Gullestad, Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig samt Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie er blant kjendisene som skal erklæres som rette ektefolk om ett år.

TSH tegnet i tidligere i sommer – på oppdrag fra Dagbladet – forslag til de tre kommende kjendisbrudene. Men hun blir svært hemmelighetsfull når Budstikka spør om noen av disse kvinnene blir å se i en av hennes kjoler.

– Vi får vente og se. Kundelisten min konfidensiell, sier Hermansen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.