Skip to main content

Utelukker ikke flere pågripelser etter masseslagsmål

Politiet ser ikke bort ifra at flere personer blir pågrepet etter masseslagsmålet på Borgen i Asker tirsdag kveld.

– Vi vet ikke på nåværende tidspunkt hva som er bakgrunn for hendelsen. Men de involverte er unge menn fra området, og politiet har noe kjennskap til dem fra tidligere, sier jourhavende jurist Silje Anine Green i Oslo politidistrikt.

Politiet slo full alarm da operasjonssentralen fikk Én person skadet etter masseslagsmål på Borgen i 20-tiden tirsdag kveld. Ifølge operasjonsleder Rune Ullsand meldte flere vitner at 10–15 personer skal ha gått løs på hverandre med belter og bare never ved Østhellinga.

– Vi er på stedet med flere patruljer, sa Ullsand til Budstikka én time etter at slagsmålet ble rapportert.

Skadet sjåfør

To biler ble observert i det de kjørte fra stedet der slagsmålet fant sted, men disse fikk politiet kontroll på.

– De ble stoppet ved Shell-stasjonen på Solbrå. I den ene bilen var sjåføren tydelig skadet, han blødde fra hodet og ble kjørt videre til legevakten, sa operasjonsleder Rune Ullsand.

Politiet skal også ha funnet mindre mengder narkotika i bilen.

Hevder kun to personer sloss

Onsdag tok en person kontakt med Budstikka og hevdet at det kun var to personer som hadde slåss, med flere tilskuere, og at begrepet masseslagsmål ikke var riktig. Disse opplysningene kunne ikke bekreftes av politiet onsdag.

– Det er ikke holdepunkter for at slagsmålet er gjengrelatert. Vi har tatt avhør, og etterforskning vil pågå utover kvelden onsdag, sier jourhavende jurist Silje Anine Green.

– Vi kan ikke utelukke at flere personer blir pågrepet, supplerer hun.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.