Skip to main content

Ute for salg i seks år

TUNGT Å SELGE: Siden juni 2010 har Privatmegleren i Asker prøvd å selge denne eiendommen i Øverbergveien 2 på Nesøya.

Et hus med 175 meter med strandlinje til 32 millioner på Nesøya er tungt å selge. I 2010 ble eiendommen første gang lagt ut for salg.

I nærmere seks år har eiendommen i Øverbergveien 3 på Nesøya ligget ute for salg. Første gang Budstikka skrev om stedet var i juni 2010.

– Denne eiendommen har ligget ute for salg ved flere anledninger. I perioder har vi tatt den av annonsering i et halvt år, en annen gang et helt år. Nå kan det se ut til at noe er på gang, det har vært en budprosess, men vi er ikke helt i mål, forteller daglig leder Carl Fredrik Solli i Privatmegleren i Asker.

Eiendommen på over 4,5 mål med et hus på 330 kvadratmeter fra 1981, har en strandlinje på 175 meter. Taksten er på 40 millioner og prisantydning er på 32 millioner kroner.

– Det er foretatt en takst og prisantydning er justert etter det vi mener er markedspris, sier Solli.

– Mest opptatt av eiendommen

Han sier at det ikke er uvanlig at slike hus og eiendommer i en slik høy prisklasse ofte tar lang tid å selge.

– Markedet er ikke veldig forandret de siste årene, men det er litt begrenset hvor mange som er ute etter eiendommer til over 30 millioner. De som er ute etter slike objekter ser ofte mindre på selve huset, men er mest opptatt av eiendommen og de muligheten den kan gi, sier Solli.

Familien som skal selge på Nesøya har ikke dårlig tid. Eiendommen i Øverbergveien 2A har vært i selgerens familie siden 1958.

For tiden er eiendommen i Øverbergveien 2 den dyreste som ligger ute for salg på Finn.no i Asker og Bærum.

LES MER:

Enebolig med 1967-standard gikk 1,85 mill. over takst

Norges Takseringsforbund om oppussingsobjekter: – Folk er for optimistiske

Leilighet til 500.000 over takst 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.