Skip to main content

Ulrichsen overtar arenaen

Det blir Stabæk-entusiasten og investoren Kjell Chr. Ulrichsen som kommer til å overta Telenor Arena.

Det er styret i Stabæk Holding - der Kjell Chr. Ulrichsen sitter som medlem - som har besluttet å jobbe videre etter en modell der firmaet Skogan Gård skal bli nærmere 100 prosent eier av Telenor Arena.

Skogan Gård er eiet av Sandvika-mannen Ulrichsen alene. Han hadde ved siste skatteoppgjør en formue på 340 millioner kroner.

Ulrichsen er i dag dypt inne på eiersiden i Stabæk ved et eierskap på nesten 31 prosent i Stabæk Holding gjennom Skogan Gård.

Dette eierskapet kommer til å opphøre når Skogan Gård overtar nesten alle aksjene i Telenor Arena.

DELTA I DEBATTEN

I den nye eierstrukturen vil Stabæk Fotballs eierforhold til Telenor Arena gå over i historien.

Samtidig med at styret har besluttet å arbeide etter en modell hvor Skogan Gård overtar Telenor Arena, er det vedtatt å fremme forslag om tilføring av ny egenkapital til virksomhetene som drives i Stabæk Fotball AS og Stabæk Event AS

De som deltar i emisjonen vil bli eiere av disse virksomhetene. Det blir så tegnet en ny leieavtale med tilgang til hele Telenor Arena, skriver styreformann Lars Holter-Sørensen i Stabæk Holding AS

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.