Skip to main content

– Uaktuelt å omregulere arenaen

HELT GRØNT: Ole Kristian Udnes og planutvalget overtar arena-saken.

Telenor Arena skal fortsatt være en flerbruksarena med kunstgress. Det presiserer planutvalgsleder Ole Kristian Udnes (H).

Onsdag kveld ga formannskapet planutvalget i oppdrag å sørge for at Telenor Arena-bruken blir i tråd med reguleringsbestemmelsene.

Ifølge planutvalgsleder og varaordfører Ole Kristian Udnes (H) er det utenkelig for politikerne å godta noen formell endring i hvordan stadionet skal brukes.

– Det er ingen politikere som vil stille seg bak å omregulere Telenor Arena i retning av flere konserter og messer. Den problemstillingen er ikke aktuell, sier Udnes.

Ingen trusler

De neste ukene skal rådmannen forberede en sak til planutvalget, Utvalgets leder Udnes håper politikerne vil få saken på sitt bord i løpet av mai.

– Det første som vi skje, er at vi følger opp Euforums utspill om at de jobber med å få flere fotball-arrangementer til Telenor Arena. Vi er overhodet ikke der i dag at vi vil true med tvangsmulkt, forsikrer Udnes.

LES OGSÅ: Politikerne vil ha mer kunstgress

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.