Skip to main content

Tyv tatt på fersken - sparket og slo politiet

En fyr er tatt på fersken under et tyveriraid i en garasje i Asker. Den hissige mannen var ifølge politiet ikke lett å pågripe.

Politiet fikk søndag ettermiddag litt før klokken 15.30 melding om en person som holdt på å plukke med seg gjenstander fra en garasje i Fusdalenga.

Tyven løp fra garasjen da vedkommende skjønte at han var fersket.

- Melder tok selv opp jakten på tyven og løp etter. I nærheten av Asker videregående skole ble tyven anholdt. Etter et lite basketak klarte mannen, som er i slutten av 40-årene, å rive seg løs før han stakk av igjen, forteller Tor Jøkling, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt.

Fant mannen på skole etter 60 minutter

En patrulje fant igjen tyven ved en skole etter å ha søkt i nærmere én time.

- Da vi skulle pågripe  vedkommende satte han seg kraftig til motverge. Han var meget aggressiv og sparket og slo mot tjenestemennene. Ingen ble skadet, forteller Jøkling.

LES OGSÅ: Kronprinsfamiliens hunder utløste politimeldinger lørdag kveld 

Mannen ble kjørt til arresten i Oslo hvor han sitter søndag kveld før han skal avhøres.

- Han vil bli  anmeldt for forsøk på tyveri og vold mot offentlig tjenestemann, forteller Jøkling.

Tilhenger full av tyvegods

Utenfor garasjen hvor tyveriforsøket ble oppdaget fant politiet en tilhenger full av gjenstander som trolig er tatt fra garasjen.

 LES OGSÅ: Trusler i McDrive-kø og feststøy i natt

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.