En av disse er Fredrik Riise, som jobber som bilberger i Asker og Bærum. Han og kollegene har måttet venne seg til en hverdag med kamera i ansiktet og ukentlige intervjuseanser i Oslo:

– Det tok jo litt tid til å bli komfortabel med å ha et kamera rundt seg hele tiden, men nå har det blitt en del av hverdagen, sier Fredrik Riise, bilberger for NAF på Nesbru.

I videoen over, kan du se hvordan innspillingen av tv-serien foregår.

LES MER:

Rush av bilister med startproblemer

Kulden påvirker bilene i distriktet– batterier og ladere rives vekk 

Opptakene skjer i rykk og napp, og fotoregissør Morten Skovdal er parat med kameraet når ting skjer:

– Jeg blir ringt inn på dager det er sannsynlig at det blir mye å gjøre, så er det min jobb å dokumentere alle hendelser uansett omfang. Det er jo lite man kan planlegge, så man får se hva som skjer underveis, sier fotoregissør Skovdal.

Det lille teamet rykker ut på alt fra flate batterier til veltede vogntog.

– Det er gøy når det er litt dramatisk, kanskje med store biler involvert, men det er klart at vi helst ikke vil se personskader, samtykker Riise og Skovdal.

Ikke alltid gull er gull

Det blir mye filming, og slett ikke alt kan brukes i tv-serien som skal gå fra mandag til og med torsdag på Max.

– Ofte er det slik at det vi tror blir stort, slett ikke er noe når vi kommer dit, mens innringte små hendelser viser seg å være fulle av dramatikk. Det er rett og slett lite forutsigbart, men det liker vi, sier Skovdal.

Fakta om serien

"Veipatruljen" produseres av ITV i Norge, for TVNorge-eide Max, og har altså premiere mandag 1. februar.

– Dette er første sesong, og den skal gå i stripe, det vil si fra og med mandag, til og med torsdag klokken 21, sier kommunikasjonsrådgiver Ola-Magnus Svihus, i Max og Discovery Network.

Totalt lages det 24 episoder av 30 minutter som vil gå i seks uker fremover.