Skip to main content

– Tror ikke jeg tør å se «Trekant» sammen med familien

LOKALE DELTAGERE: Det mye omtalte tv-programmet "Trekant" skal ledes av blant annet Johanna Djena Zamble fra Vollen og Benjamin Silseth (t.h.) fra Høvik. FOTO: KIM ERLANDSEN/NRK
LOKALE DELTAGERE: Det mye omtalte tv-programmet "Trekant" skal ledes av blant annet Johanna Djena Zamble fra Vollen og Benjamin Silseth (t.h.) fra Høvik. FOTO: KIM ERLANDSEN/NRK

De ferske «Trekant»-programlederne Johanna Djena Zamble fra Vollen og Benjamin Silseth fra Høvik bryr seg fint lite om en eventuell klagestorm.

Vollen-jenta Johanna Djena Zamble (21) og Benjamin Silseth fra Høvik (20) skal sammen med Even Jørs lede sesong nummer to av NRK3-programmet «Trekant» – som i fjor sørget for seer – og klagerekord.

Innspillingen startet tidligere i august og foregår for det meste i en leilighet på Torshov. Sammen skal Zamble og Silseth oppdage og utforske hva som finnes i den seksuelle verden.

Klinet med gutter og jenter

– Det har vært noen spennende uker til nå, og vi tror programmet kommer til å bli kjempemorsomt! Vi har allerede gjort en del sprø ting – og det kommer nok enda mer, sier de to «Trekant»-deltagerne på telefon fra leiligheten.

Silseth, som forteller at han er homofil, har blant annet har klinet med både gutter og jenter de siste ukene. Zamble har ikke klinet like mye som sin programlederkollega, men hun har imidlertid danset – rimelig lettkledd.

– Programmet er ganske kleint. Men vi bare ler av det, og hiver oss uti med hodet først, sier Silseth.

Støttet av familie og venner

Begge er blitt støttet av familie og venner etter at det ble klart at de skulle være med på NRK-programmet.

– Den eneste som ikke synes det er like kult er min 16 år gamle bror, ler Silseth.

Til tross for støtte fra familien, tviler Zamble på at hun vil se programmet fra sofakroken hjemme på Vollen sammen med familien.

– Jeg vet rett og slett ikke om jeg tør, smiler hun.

– Det blir nok faktisk flauere å se på programmet på TV enn det det var å utførte de ulike oppdragene, påpeker de.

Ikke redd for klager

Både Zamble og Silseth er forberedt på klagestorm og mange negative tilbakemeldinger, men de tror de kommer til å bry seg fint lite om akkurat dét.

– Vi kommer til å støtte hverandre. Det er et veldig viktig program, derfor er det helt riktig å sende det, konstaterer Silseth.

«Trekant» har premiere i november. Det skal til sammen sendes syv episoder av programmet.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.