Skip to main content

Trekkvogn mistet tilhenger på E18

MISTET HENGER: Et utenlandsk-registrert trekkvogn mistet hengeren på E18 ved Brendsrud, i retning Drammen. Det oppsto lang kø bakover til Holmen etter hendelsen.

Sjåføren er skadet etter at tilhengeren på vogntoget hans løsnet under kjøring på E18.

SISTE: Klokken 20.45 var E18 åpnet for fri ferdsel igjen.

Køen er i ferd med å bygge seg opp bakover mot Holmen etter at tilhengeren på et vogntog har falt av på E18 ved Brendsrud - 200 meter etter der broen i Øvre Måsan går over E18 mellom Asker og Padderudvannet. Hendelsen ble meldt i 17.50-tiden torsdag kveld.

– Sjåføren klager over smerter i nakken etter at tilhengeren skal ha truffet trekkvognen. Han er tatt med til legevakt for videre undersøkelser, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i politiet.

Han opplyser at vogntoget besto av en norskregistrert trekkvogn med en svenskregistrert tilhenger. Føreren er en norsk mann i 60-årene.

TIDLIGERE I ETTERMIDDAG: Tre kjøretøyer involvert i ulykke på E18

Stenger E18

Operasjonslederen forteller videre at tilhengeren er fullastet, men er ikke kjent med innholdet utover at det ikke er farlig gods.

– Årsaken til at hengeren har løsnet, vet vi ikke foreløpig. Vi dirigerer trafikken forbi i høyre felt enn så lenge, men man må regne med kø i området, sier Engeseth.

Klokken 18.20 startet køen i Hagabakkene mellom Holmen og Asker. Trafikken sklir sakte forbi stedet der hengeren står delvis i grøften.

To tungbergere kom til stedet ved 18.45-tiden for å få berget hengeren.

Klokken 20.35 var slepet av den havarerte tilhengeren i gang, men trafikken på E18 ble holdt igjen inntil hengeren var av E18. Den ble slept av E18 ved Regnbuebroen.

Politiet har opprettet sak på forholdet.

#Asker E18 utgående ved Asker. Politi og ambulanse er på stedet ifm en trekkvogn som har mistet en henger. Denne står delsvis ut i venstre felt så det er i ferd med å bli kø. Bergingsbil er også på vei.— OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) 10. januar 2019
Les flere artikler