Skip to main content

Tre uker til med Queen-musikal

Over 50.000 billetter er solgt til Queen-musikalen "We Will Rock You". Nå spilles musikalen frem til 16. april.

– Jeg har aldri opplevd at en musikal i en så stor sal har spilt for praktisk talt helt fulle hus på alle forestillinger, sier salgsansvarlig Jørn Knutsen i 2Entertain.

35.000 publikummere har hittil sett musikalen basert på musikken til det engelske bandet Queen, "We Will Rock You".

Les flere kulturnyheter her

Nye generasjoner

Den originale Queen-musikalen "We Will Rock You" har oppnådd suksess på Folketeateret i Oslo. Produsenten 2Entertain har derfor bestemt at de utvider spilletiden i Folketeateret tre uker fra 26. mars til 16. april.

I musikalen spiller Håvard Bakke fra Kolsås en bohemleder som jakter på rockemusikk, sammen med hovedpersonene Espen Grjotheim (Galileo) og Mari Haugen Smistad (Scaramouche).

Del

–  "We Will Rock You"-showet i Oslo er vi er meget stolte over, sier Queens legendariske gitarist Brian May via produksjonsselskapet 2Entertain.

–  Dette holder oss i kontakt med nye generasjoner, fordi folk av alle aldre kommer og ser, også de som ikke var født da Freddie Mercury gikk bort. Det er fantastisk. Og vi ser dem stående i finalen, alle synger, alle danser og klapper og har det topp, sier May, som selv stod på scenen i Folketeateret premierekvelden 27. januar.

Originalbesetningen av Queen ble oppløst i 1991 etter at frontfigur og vokalist Freddie Mercury døde i 1991.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.